CenterByg er en entreprise med sammenslutning af mange dygtige faglærte håndværker og teknikker , som har til formål og udbedre alle de opstående skader på ejendommene under Centerlokalers tag, eller andre byggeprojekter som ombyg, renovering, nybyg m.m.

Maler, murer og tømrer, vvs, elektriker,  vi klarer det hele!

Vi er en  entreprise, der gennem flere år har specialiseret os i godt håndværk.

CenterByg sætter pris på kvalitet og professionalisme med præcision, samarbejde og tryghed som nogle af de vigtigste faktorer for en succesfuld oplevelse for alle parter. Alle vores medarbejdere  leverer altid et solidt håndværk, der sætte kvalitet og service i højsædet.

  • Ombygning
  • Renovering
  • Nybyg
  • Forsikringsskader
  • Byggestyring
  • Projektstyring
  • Fagentrepriser
  • Hovedentrepriser
  • Totalentrepriser

Vi holder styr på dit projekt

Vi er altid til rådighed via telefon, mail eller personligt fremmøde, så du kan føle dig i trygge hænder gennem hele arbejdsprocessen. Når du står og har brug for en entreprenør, murer, maler, tømrer eller andet, står CenterByg klar til at løfte opgaven.

Lad os om koordineringen

Når man påbegynder et byggeprojekt, er der mange bolde at holde i luften på samme tid, og der skal træffes en lang række vanskelige beslutninger og koordineres arbejde mellem forskelligt håndværk. Det kan være svært at bevare det store overblik, og ofte kan man risikere, at nogle bolde falder til jorden. I mange situationer kan det derfor være en god ide at indkalde professionelle fagfolk til at løfte opgaven og få skabt resultater.

Overlader du entreprisen til CenterByg, kan du være sikker på, at dit byggeprojekt er i trygge hænder. Vores medarbejdere har mange års erfaring med diverse byggeprojekter og har derfor en stor faglig viden om de udfordringer, der kan opstå under en byggeproces – du kan med ro i sindet efterlade dine projekter i vores hænder. Vores dygtige og veluddannede medarbejdere har mange års erfaring og leverer resultater af høj kvalitet. Alt vores arbejde tager udgangspunkt i en faglig vurdering og vi finder altid den bedste løsning for vores kunder. Står du overfor et projekt, der kalder på dygtige fagfolk, er vi sikre på, at vi kan fører dig i mål.

Vi har hjulpet mange af vores kunder med en totalløsning i forbindelse med renovering af alt lige fra trappeopgange, facader, vinduer til kontormiljøer og butikker – og vi kan sikkert også hjælpe dig!

Har du spørgsmål er du velkommen til kontakte os på +45 43445444 eller skriv på Info@centerlokaler.dk